Låna pengar till en bil? Olika billån på dina villkor

När det handlar om att hitta bäst billån så gäller det att tänka till och att inte förhasta sig. På så sätt kan du få det bästa billånet utan att du behöver förhandla dig till det. Det är nämligen smidigast att välja rätt lån först istället för att upptäcka att man är missnöjd med lånet och därefter försöka förhandla om villkoren för dem för att få det som man vill ha det. Det du bör göra är att jämföra billån online innan dess att du tecknar ett, du kan få offerter från flera olika banker och du kan jämföra dem i lugn och ro hemma.

När du väl har bestämt dig för vilken bank som du vill låna av kan du höra av dig till dem och ingå ett avtal som du känner dig nöjd med. Genom att jämföra olika billån via MyLoan så får du ett lån som är på dina villkor.

Ansök via MyLoan.

Fördelen med att ansöka om ett billån via MyLoan är att det endast kommer att tas en kreditupplysning på dig, på så sätt äventyrar du inte din kreditvärdighet. Det som sker när det tas en ny kreditupplysning på dig för varje bank som du jämför hos är att det kommer att se ut som att du har blivit nekat lån hos alla bankerna du har sökt hos och detta vill du undvika.

Ett billån är en typ av privatlån eller ett så kallat blancolån, du behöver oftast inte lämna någon säkerhet för att ta ett billån men det är trots det viktigt att du sköter avbetalningarna för lånet. Du kan låna upp till 400 000 kronor utan att lämna någon säkerhet och din ränta kommer att ligga på cirka 3.5 procent eller högre. Fördelen med att låta bankerna tävla om dig är att de även konkurrerar med varandra och på så sätt behöver du bara välja.