Varför köpa el cigg?

​Frågan går att besvara med en motfråga: Varför inte? Du kommer vinna väldigt mycket på det. Istället för att dra i dig mängder med gifter dagligen genom de traditionella cigaretterna behåller du nikotin och rutiner, men tar bort gifterna. Det är det perfekta alternativet för dig som vill sluta röka. El cigg fungerar i stort sätt som vanliga cigaretter vid användning, men istället för tobaksrök inhalerar du vattenånga. Det är även vattenånga som du blåser ut, vilket innebär att den passiva rökningen elimineras. 

Du vinner även på detta byte ekonomiskt. Det är allmänt känt hur dyrt det är med cigaretter, ecigg behöver du endast underhålla genom inköp av e-juice, vilket räcker länge, samt ladda batteriet. Genom att köpa el cigg kommer du med andra ord tjäna in tusentals kronor varje år på det. Alla vinner på det. Inga illaluktande kläder och ett hälsosammare liv. Det är alltså inget att tveka över, det är dags att köpa el cigg.

Att tänka på då man ska köpa el cigg

Att köpa el cigg är mycket enkelt, och inte alls mycket att hålla reda på. Det enda är att först bestämma vilken modell som passar dig bäst. Den ena modellen är till utseende nästan identisk med en traditionell cigarett. På den byter du ut hela filtret när e-juice är slut. Den andra fyller du själv i vätskan vid behov. Där sitter det en behållare istället för ett filter. 

Om du väljer att köpa el cigg online​​ har du många fördelar. Här har du ett brett sortiment med både smaker och modeller att välja mellan. Du kan även välja att prenumerera så att du alltid har vätska hemma. Då du väljer att handla på nätet har du, som sagt, ett bredare sortiment än i en fysisk butik. Priserna som du hittar här är också lägre. Det finns inget att tveka över längre. Köp din el cigg redan idag och få ett längre och hälsosammare liv.